Höstmagi med gubbar

Årets bästa? höstdag spenderades naturligtvis i skogen med en massa andra gubbar. Tanken var att jag, Rippa, Johnny och Rikard skulle hoja men när vi kom till Hammarbybacken stod det redan en sex pers som skulle ut och hoja, alla kända ansikten naturligtvis så vi slog följe under turen på både kända och för mig okända stigar.
Bland annat så visade Johnny upp oss på lite underbara hällar ovanför milspåret och där insåg jag att om man sänker slaglängden fram från 160mm till 120mm klättrar Reignen hur bra som helst. Bra om jag får för mig att köra backintervaller i Hammarbybacken någon gång. Troligt!!

Eftersom man alltid måste fika på en Hellastur så testade vi något ekologiskt fik utmed Ältavägen som var ett antal snäpp mysigare än stugan vid Hellasgården. Kanske blir ett nytt stamställe!! Bra fika (Oskar får väl kommentera) med trevlig personal och helt ok priser, i alla fall om man som jag jobbar inom IT!

Rippa satte ”all time high” gällande antalet punkor så efter den sista tryckte han i typ 6 bar i däcket vilket resulterade att han studsade som en boll på stigarna, lite festligt att se då det orsakade några vurpor med, dock utan fysiska men.

När vi stod uppe på Gröna på väg hem kom det förbi en kille på en Kona Dew Drop och såg sådär allmänt glad ut som man gör när vädret är så här bra, måste nog testa att köra Hellas på min CX någon gång, känns sådär lagom utmanande på något sätt.

Kul förresten att se att träning lönar sig… Tänker då inte på mig utan på Stefan ”stisse” Jansson, Hellas egen Cliff Burton som susar fram på sin gamla Cannondale och skrattar åt gubbarna på sina dyra hojar.. Förutom Rippa då som sprätter omkring som en barnrumpa och lattjar och har sig.

Ikväll vankades det spökvandring i Gamla Stan där Mirja stod för årets skrik samtidigt som hon bokstavligen krossade min hand och sen en perfekt avslutning på Vapiano med lite pasta och ett härligt glas Amarone. I morgon blir det familjedag i Hellas eller på Djurgården och sen som avslutning på helgen min vanliga fyramilare förbi Vegabaren..

http://connect.garmin.com:80/activity/embed/53148697

5 svar till “Höstmagi med gubbar”

  1. Hellas egna cliff burton? Är jag en våldnad eller hur ska jag tolka det där egentligen? Eller är det faktumet att jag ser ut som en galen hippi-hårdrockare? hehe 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s