En galet bra cykelsöndag

Eftersom Rikard och jag inte kunde haka på någon av alla de 101010 turerna som hade annonserats valde vi att plyscha lite i Hellas istället. Tanken var att köra Area 51 men dit kom vi aldrig. Istället körde vi lite mulliga stigar i Sicklaskiftet, Gröna ut till de Två tornen, Mossad, Säpo (festligt namn) och Tresnåret till Hellasgården där vi fikade och blev lite lätt stinna.
Med ett lätt illamående körde vi sen våta fötter, Titanic (där jag gjorde en OTB och slet av slangen till frambromsen) och sen lite Champs Elysses hem där Mirja, Atle och Astrid väntade.

Gubbmys i Hellas 2010-10-10 from Johan Andersson on Vimeo.

Hyfsat många fotgängare ute i skogen idag, alla lika trevliga faktiskt.

http://connect.garmin.com:80/activity/embed/52385742

Och för att få till en riktigt bra avslutning på helgen körde jag den vanliga söndagskvällsrundan med Magnus och nu börjar det bli riktigt krispigt på kvällarna… När vi hojade förbi fängelset i Beateberg visade tempen på 1,8° C och då kändes min tunna ullmaxtröja och Pearl Izumi Zephrr jacka i tunnaste laget. Så kan det gå när man inte kollar tempen innan man drar ut. Tubisarna funkar fortfarande men snart är det väl CX som gäller.. I morgon ringer jag grabbarna på Sportson och lägger en beställning från Tyskland.

Over and out!!

http://connect.garmin.com:80/activity/embed/52484784

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s