Virrvarr i Hellas

Peo skulle ut och lattja lite i Hellas i höstmyset och jag, Rippa, Rickard och Johnny hakade på såklart. En sån här dag får man bara inte avverka någon annanstans än i skogen.

När vi stod vid Hammarbybackens fot insåg vi att just idag gick Skol-SM i orientering av stapeln. Måste ha varit minst 10 000 skolbarn där, minst!!

Fort som tusan satte vi fart mot A-Trail och min Kretavecka gjorde att jag snart fick en härlig blodsmak i munnen, bra där, kondisen måste upp lite! Johnny sprätte med sin nya Giant XTC 29er så det stod härliga till. Stora hjul är verkligen framtiden, vad ska jag göra med min ReignX?
Väl ute på A-Trail fick Johnny och Rippa punka, dagens första men långt ifrån sista… Peo tog en cigg och Rikard slöfotade lite. Jag försökte mest vila lite…

Sen blev det lite gröna, KGB där Johnny och jag belönades med varsin punka, med en variant upp på gula och sen ovanför sjön där vi mötte ett lite äldre par som vi impade på genom att hoja där dom knappt kunde gå. Johnny avslutade med en till punka innan vi körde Russian-BBQ tillbaks till gröna och sen vidare till Hellasgården för lite lunch, som Rippa för övrigt bjussade på.
Efter en härlig pasta som kom efter ca 40 minuter och en kaffe drog vi mot Sicklaskiftet. Rippa tog rygg på ett racersvetto och hånade honom fett genom att haka på utan några större problem.Väl inne i Sicklaskiftet blev en det härlig blandning av stigar, Rippa som har cyklat där i ca 15 år hittade inget vidare men Johnny visade vägen på ett ypperligt sätt och snart hade Rippa fått en dubbelpunka och där lämnade jag dom eftersom jag var tvungen att vara hemma ca tio minuter senare.

Jag vet att jag tjatar med mina CrossProcess bilder men jag håller fortfarande på att lära mig..

Tack grabbar för en supergrym runda!

http://connect.garmin.com:80/activity/embed/51511028

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s