Fredagsmys


Kom hem från Kreta igår och efter en vecka av nutella, fetaost och tzatziki kände jag mig rätt svullen i kroppen, det tillsammans med min rödrosa färg på huden gör mig förvånansvärt lik en gris för tillfället. Vågen har jag inte ställt mig på men jag lyckades i alla fall pricka in ett core och ett cirkelpass därnere vilket i alla fall kändes bra psykiskt.

Resan gjorde dock att jag nu endast ligger 444 minuter (7,4 timmar) före schemat när det kommer till antalet cyklade minuter för 2010, något jag ska ta tag i på riktigt nästa vecka.

Däremot bjöd fredagen på ett strålande väder så efter att ha varit på Norvelo, Cykelcity, McDonalds, Brothers och tvättstugan skrek benen efter att få luftas lite och det var ju ett bra tillfälle att provköra mina nya vantar, skor, oversocks och Santinibrallor.

Mirja hade öppen dans på kvällen så tiden blev lite halvknapp så det fick bli en habrovink på dryga tre mil. Både plaggen gjorde jobbet på ett strålande sätt, något som känns bra inför den stundande hösten.

Köpte på mig lite tysk ingenjörskonst idag med, en SKS Rennkompressor som tydligen håller hur länge som helst. Killen på Cykelcity sa att det hade varit inne en kund för ett par veckor sedan som köpte sin för 30 år sen och skulle ha ett nytt munstycke till den. Galet!!

Sen har jag av någon anledning fått för mig att byta pedalsystem helt. Alla mina cliplesspedaler kommer numera från Time, hoppas att fransoserna gör pedaler bättre än dom gör bilar men alla jag har pratat med lovordar dessa saker. Det kostade ju lite att byta ut alla pedaler men något ska man ju lägga pengarna på…. Fixin får även i fortsättningen ha BMX pedaler i plast med remmar från Holdfast, är klart funkis till/från jobbet.

Nu ska Atle och jag ha grabbkväll..

http://connect.garmin.com:80/activity/embed/51248543

6 svar till “Fredagsmys”

 1. Ahh shit jag ligger efter! Mina oversocks ligger någonstans mellan CRC och min brevlåda! 🙂 Hur var det? Kändes det helrätt med oversocks? 🙂

  /Fredde

  Gilla

 2. ävafan….du cyklar ju just utanför min knut varje ggn…..
  Antingen får jag ta din rulle i ett par kilometer eller så får du stanna på en….ja, vad du vill…..vatten?

  //Tyresö bo

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s