Oversocks kräva dessa tingestar


Efter att nästan ha förfrusit mina tår i söndags kväll när Magnus och jag myste runt Haninge på våra fuskfräsers tänkte jag svänga förbi CykelCity och köpa mig ett par Oversocks.

När jag kom på Kocksgatan såg jag helt plötsligt en massa gula lappar i fönstret som ropade ”REA” till mig. Pust och stön… Vi som ska åka till Kreta i övermorgon… Jag valde dock ändå att gå in.

Rean fanns överallt och speciellt på hyllan där skorna stod och såg malliga ut, blanka och nya!

Eftersom jag kör med dubbla sulor i mina Shimanoskor känns det nästan som att dom är lite stora för mig, det tillsammans med mina bortdomnade tår gjorde att jag slog till på stubben när jag placerade fötterna i ett par Specialized Comp Road och fick en känsla av med en känsla av att det var så här det kanske ska kännas när man sätter på sig ett par skor. Tänk er en kardemummabulle med mandelmassa och grädde där fötterna är mandelmassan och bullen är skorna, ja då fattar ni hur bra det kändes!!

Jo just det, jag köpte mig ett par Oversocks med, blir perfekta nu på hösten tror jag.

Som ni ser så leker jag friskt med min Hipstamatic app till min ajfån… Kommer snart komma underfund med den tror jag.

På torsdag åker vi till Kreta för lite all-inclusive på någon lyxresort med egen lägenhet och extra bostongurka. Ska bli så skönt att bara slappa, lattja med Atle, käka gott, bada och plöja genom ett par böcker.

3 svar till “Oversocks kräva dessa tingestar”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s