Gubbrunda i snacktempo utan valfläsk


Det var dop idag, Oliver skulle bli kompis med Jesus och Linda hade naturligtvis bakat så pass många läckra bakverk att man inte kunde välja, så jag tog av allt, något som kostade på i form av en uppsvullen mage och ett lätt illamående. Lite kaffe på det hemma hos farsan och sen hos Rickard & Erika gjorde sitt, jag var bara tvungen att röra på mig idag.

Med en Mirja som körde dansutlärning mellan 16.00 och 19.00 fick det lov att bli en kvällsrunda. Magnus var inte sen att haka på och vi bestämde att vi skulle mötas utanför mig när Mirja hade kommit hem.

20.30 rullade vi söderut ut i mörkret med en kväll som bjöd på ett krispigt väder, svalt (min GPS visade på 9°) men torrt och hyfsat öde, precis som man vill ha det.

Vid Norrby svängde vi av Gudöbroleden för lite småvägscykling och vände sedan norrut igen för lite fortsatt snicksnack.. Riktigt skönt att slippa allt valtjafs på teven och istället bara vara ute och göra det man gillar bäst.

Tack Magnus för en riktigt bra kvällsrunda med bra samtalsämnen, att jag inte behöver en DH insåg jag ju inte förrän ikväll så nu har jag sparat en 30 000:- som jag kan lägga på saker som gör att jag inte kommer hem med förfrusna tår och ”other parts”.

http://connect.garmin.com:80/activity/embed/49711973

4 svar till “Gubbrunda i snacktempo utan valfläsk”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s