Är jag sexig eller inte??


Det kanske är lite tidigt att summera 2010 som cykelår men jag är ju vuxen och betalar en jäkla massa i skatt så jag gör lite som jag vill, rebell som jag är..

Ni som känner mig vet att jag är lite halvt impulsiv ibland när det kommer till att köpa nya saker och även fast jag har fler cyklar än jag kanske behöver (eller inte…..) har det nu smugit sig ett begär efter en downhillhoj, detta efter 1½ timmas körning i Flottsbro.

När jag tittar ner på min vänstra axel sitter det en liten gubbe i rött som säger att jag naturligtvis ska köpa en hoj redan nu när jag åker upp till Gesunda men på den andra axeln sitter det en annan gubbe som strängt viskar att jag minsann inte skulle köpa någon ny cykel under 2010, ett cykellöfte jag faktiskt har hållit. Tyvärr har jag ätit på Max en gång i år så det löftet sket sig totalt. Men ett av två löften är ju inte fy skam.

Naturligtvis jag jag gjort lite research och insett att så länge jag håller mig till preparerade banor kommer min ReignX att räcka finfint och om jag bara lär mig köra nerför lär den ju hålla för mer än så. Så om jag är vuxen och smart kanske jag håller mig till nästa års rea istället.

Å andra sidan har ju Mirja berättat att DH är den sexigaste formen av cykling, tätt följd av stigcykling (mountainbike för henne), landsväg, rakade ben och tajta kläder kom på plats 1357 och då är ju frågan om jag ska köpa en ny racer som jag hade tänkt eller en downhillhoj? Som det är nu är ju alla polare med downhillhojar sexigare än jag och så kan jag ju inte ha det… Riktigt jobbigt att ta henne till Flottsbro när hon står och drägglar över Johan, Göran, Jerker, Andreas, Bjarne osv och inte ens ser åt mitt håll…

Eller så skiter jag i att vara mogen och köper båda, hur svårt kan det va liksom? Alternativet är ju att jag struntar i att köpa någon hoj nästa år med…. Eller är det ett alternativ? Ville jag inte bli sexig?

Gällande summeringen av 2010 så tar jag det senare… Finns ju inte så mycket att summera ändå.

10 svar till “Är jag sexig eller inte??”

 1. Efter att Madde sett bilderna på en flygande man i Gesunda har påbudet utgått att det är ok fram tills man är 40. Så du har ngt år på dig, shoppa loss för tusan! Redan idag, imorgon kan du vara för gammal!

  Bjarne vet jag dock inte hur vi skall hantera… ; )

  Gilla

 2. Hehe!!

  Nu är du fast i DH-träsket märker jag! Jag hade samma funderingar förra hösten efter en vecka i Åre m Jerry o Tobe, kände att min Reign inte riktigt räckte till. (det var iaf min ursäkt för att köpa DH-släde)
  //Micke

  Gilla

 3. Äsch, jag bygger mig ett par lite kraftigare hjul istället och lägger pengarna på resan till Mallis istället..

  Annars gillade jag Vic's tips… Mirja skrattade så hon höll på att kikna när hon läste det..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s