Snabbtempo på Ekerö

Patrik ringde och frågade om jag inte skulle haka på han och Steve på en liten Ekerörunda istället för den vanliga Tisdagsturen. Självklart ville jag det, även fast jag inte visste om jag skulle hinna! När jag mötte upp vid Liljeholmsbron stod Viktor där med, trevligt! Steve skulle tydligen bara kolla om sitt knä funkade, bra tänkte jag, då kanske jag kan hänga med. Yeah right!!

Steves knä var tydligen bra och Viktor som inte ”hade det där klippet i benen” klippte till tillräckligt så det stod härliga till ute på ön. Jag hade ju inte så mycket att säga till om, fast det beror nog mest på att jag har en för billig hoj och kör med tubdäck som vi alla vet har alldeles för högt rullmotstånd för att ens kunna användas.

Tackar grabbar för en kort men intensiv runda, detta måste vi göra om.
http://connect.garmin.com:80/activity/embed/48032723

Annonser

Ett svar till “Snabbtempo på Ekerö”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s