Vinden är min vän

Trodde ju att det skulle räcka med att gnälla lite för att komma i form efter den sista tidens pissiga cykling, något som visade sig inte stämma.

Lika bra att ta tjuren vid hornen och ta finvägen hem via Ekerö/Slagsta. Hade lite ont om tid då vi skulle fixa pass till Atle så det blev inte Ågestavägen men den tar jag nästa gång. Ganska gubbmysigt med växlar och frihjul, det här med fixi kanske inte är min grej??

Jo just det, vinden var mot mig mest hela tiden men det var rätt najs ändå. Cyklade förbi en tjej bakom Myrstuguberget som jag typ kände igen men kan inte placera.. Svart Bianchi och blont hår i fläta..

Däremot är det ju viss skillnad mellan mina fulkineshjul med 22mm’s Continental Sprinter och mina Easton Vista SL med icke vikbara 35mm’s Racing Ralph när det kommer till rullheten. Bra träning, ser bra ut inför hösten, tjoho!!!
http://connect.garmin.com:80/activity/embed/46877307

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s