Invägning vecka 1

Man kan väl säga att förra veckans kickoff och helgens kräftskiva blandat med urusel cykling gjorde att det blev som det blev. Fortfarande fet som en gris alltså.

Vikt: 88,1kg
Omkrets: 93cm
———————————-
Skillnad från förra veckan:
Vikt: -0,2kg
Omkrets: 0cm
———————————-
Skillnad från start
Vikt: -0,2kg
Omkrets: 0cm

8 svar till “Invägning vecka 1”

 1. Ryck upp dig Johan, det kunde vara värre…..
  Bruse ringde mig, för första ggn, i söndags när jag var ute och cyklade. Han frågade mig varför mina strumpor låg i hans soffa, tillsammans med whiskeyn som stod på bordet….

  Drottningkrämen utelämnade han men jag har mina misstankar…

  Han ringde fel Axel, behöver jag säga det 🙂

  Nästa vecka börjar tappet!

  //Axel (Holtin, inte Hultgren)

  Gilla

 2. Jag ligger just nu 0.8kg under min startvikt för 2v sen, jag satsar på 0.5kg/v och cyklingen har varit lidande senaste veckorna när cykeln stått på verkstan 14 dar, men nu är den tillbaks igen.

  Häng på ut och cykla mer, jag kommer va ute MINST varje tis, tors och helgpass. Säkert fler gånger än så ifall tillfälle ges. Jag åker på allt jag ser på happy som passar med mina tider. Säg till om du vill cykla!

  Gilla

 3. Stisse, cyklingen brukar inte vara några problem, ligger på ca 10 – 12 timmar per vecka. Hos mig ligger problemet i att jag älskar mat :oD

  Sen har jag ju en kille på 3½ år hemma som jag vill lägga mest tid av allt på så det blir pendling, tisdagar, någon torsdag ibland och helger.

  Som sagt, min grej är att jag måste lägga om kosten, vilket inte var några problem till kickoffen men nu är det slut på kvällsmaten, fikabrödet och godiset sex dagar i veckan. Lördagar skiter jag i allt!

  Gilla

 4. Ja, det är ju klart du måste sköta maten, den är viktigast av allt. Men 10-12 timmar är riktigt bra, jag trodde jag cyklade mkt. 🙂

  Jag vägde in mig på 77.9 imorse, kan jag hålla det tills på söndag har jag gått ner 900g denna vecka, målet va 700g så jag kunde kompensera för förra veckans torsk med bara -300g.

  Med maten så skär jag ner på portionerna, jag är stenhård mot mig själv på den punkten. Sen försöker jag käka frukt mellan frukost/lunch och lunch/middag, samt ha fasta tider med maten. Dagar jag inte cyklar försöker jag även skära ner på kolhydraterna. Socker försöker jag undvika så gott jag bara kan. Men jag ”slarvar” också, det har blivit ett par öl, några nävar chips och rejäl måltid ibland också. Man ska ju självklart få leva lite också så man känner att det är värt mödan.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s