Tub e schluuuub

Fredrich frågade om vi inte skulle ta en liten racertur idag på förmiddagen som en liten uppvärmning inför kvällens stigtur då vädret skulle bli bra. Efter att ha konsulterat yr.no sa jag självklart ja. Efter turen skulle han ställa in min racer efter konstens alla regler och jag skulle bjussa på lite gulasch och knödel.

Premiärtur.

Vaknade upp till ett tjockt molntäcke men yr.no hävdade fortfarande att vädret skulle bli ok.
Packade ner de två viktigaste tillbehören när man ska köra med tubdäck, punkaspray och mobiltelefon och mötte upp Fredrich utanför. Han körde sin 6,8kg’s Cervélo och jag min 7,5kg’s Fulkines (måste kolla hur jag ska kunna lätta den, bara för att….).

Växlande molnighet och ca 20 grader

Vi körde ca 90km i konstant motvind hur det nu kan vara så när man kör i en stor cirkel. När vi kom ner till Häringe Slott var jag säker på att vi skulle få vinden i ryggen men icke sa nicke, nåväl, bra träning inbillar jag mig.

Skyltspurt för Årsta Havsbad

Vi svängde förbi CykelCity på vägen hem för att köpa mig en QR till trainern medan Fredrich drägglade över sina nya nav han ska ha på sin tävlings-CX och efter att ha blivit bikefittad med rätt stora ändringar mumsade vi i oss gulasch med knödel innan det var dags att hämta Atle.

Snart hemma.

Tubhjulen då? Jodå, tackar som frågar. Dom funkade alldeles utmärkt, Gurra gjorde som förväntat ett superjobb.
http://connect.garmin.com:80/activity/embed/43952035

2 svar till “Tub e schluuuub”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s