Knakelibrak

Det knakar i min Singular så jag nästan blir loco. Det började på den sista Hellas – Handen turen exakt när vi passerade Dalaörvägen. Knakar och knakar förresten, ibland smäller det till utav h-vete.

EBB’n är borttagen, rengjord, infettad och ditsatt, samma sak med styrlagret som jag fixade idag men när jag rullade upp den på bakhjulet och ruckade lite så small det till igen. Nåväl, styrlagret mår nog inte dåligt av att bli rengjort och infettat.

I morgon blir det vevlagret och kanske hjullagren. Oavsett om det är där felet ligger skadar det ju inte att gå igenom prylarna och sen är väl alla lager kollade. Magnus pratade om att det kanske kunde vara Reban som låter. Tydligen så kan det göra det om man har oflyt. Kanske ska köra ett par turer helstelt?

Klingbultarna kunde jag dra lite mer men inte blev det bättre av det och sadeltolpen tror jag inte på då det även låter om jag står upp.

Fler idéer någon?

7 svar till “Knakelibrak”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s