Trötta ben runt Ingarö

Vissa dagar känner man sig piggare och vissa dagar känner man sig som idag.Idag tänkte jag visa Ingarörundan för Magnus, en perfekt runda när man som idag är hyfsat trött eftersom den bara är knappa 75km om man tar rundan förbi Skevik.Det finns egentligen inte så mycket att skriva förutom att det blåste rätt rejält och vi var båda ganska trötta. Däremot körde jag alla backar ståendes för att få till lite intervaller och det brann till bra i benen.Edge datorn funkar bra och skorna känns nog lite bättre nu när jag har dubbla sulor i. Konstigt att strl 44 kan vara för små och strl 45 för stora. Det största problemet är nog att skorna var lite för billiga. Ska se om jag ska justera det i vinter.Två veckors semester med mat, öl, vin och en pinsamt låg dos träning har nog gjort sitt men nu räcker det.

Ikväll ska jag förlimma hjulen och däcken.

http://connect.garmin.com:80/activity/embed/42027147

4 svar till “Trötta ben runt Ingarö”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s