Gotlandscykling dag 1

Ställde klockan på 06.00 igår så jag skulle hinna med ett par timmar i sadeln innan det var dags att bada.
När klockan ringde i morse stängde jag av den och somnade om. Det är ju i alla fall semester.

Cykling blev det i alla fall, hela 4km ToR Tofta strand med Atle bakpå och med ett framhjul som skevade så att jag var tvungen att släppa på v-bromsen fram och endast köra med bakbroms. Tänkte justera det när jag kommer hem.

Tiden på stranden spenderade jag med att lattja med Atle och omedvetet bränna bort cykelbrännan då jag glömde bort att smörja in mig med solskyddsfaktor. Rock’n Roll!!

Sen kom The Borgefors’ över med Bollinger (Stockholmsvecka) och jag med en nyinköpt BIB, det här med cykelladda med vin måste ju prövas såklart. Vi grillade och Andreas och jag pratade i alla fall cykling, alltid nåt. I morgon är det en ny cykeldag, får se vad den kan erbjuda.

2 svar till “Gotlandscykling dag 1”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s