45 graders diff

Samma ställe, 45 graders skillnad i temperatur. Aron tog den första bilden 2010-01-06 när vi var fyra personer ute i hiskliga -16° och idag 2010-07-13 tog Andreas den andra bilden på samma ställe, vid ungefär samma tidpunkt på dagen fast i +30° och även fast det var varmt idag tar jag värmen före kylan alla gånger.
Värmen till trots var vi säkert en 20 pers som stack iväg i tre olika grupper. Christopher och jag som ledde den ena gruppen valde lite gamla favoriter så att vi hamnade uppe vid de två tornen, genade över Russian BBQ för att sen köra Gula över sjön (där fotot togs) och sen Traktormakt tillbaks.Sen avslutade vi på Göteborg dit även Mirja och Atle tog sig för att mingla lite. Filmade lite med, som vanligt med varierande kvalitet.

2 svar till “45 graders diff”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s