Episk kväll med avslutande törstsläckare

Eftersom Rikard inte kunde köra i tisdags ville han ut och leka idag istället. Sagt och gjort så var vi sju pers som dök upp vid Hammarbybacken och satte av in mot skogen. Jag körde min fullgungare dagen till ära, något som visade sig vara väldigt kul nerför.Vi valde att dra iväg mot de södra delarna av skogen, de nära Bagis och där jag är hyfsat vilse. Bra med lite mer okända stigar plus att det är alltid kul att lära sig hitta i närområdet.

Rikard flåsar på

Efter att ha irrat omkring lite i Sicklaskiftet brakade vi uppför sten/rotbacken på Babyheads. Det är ju löjligt fuskigt att ha 170mm slag ibland, bara trampa och styra.
Vidare bort mot Våffelstugan där vi vände och körde John Bauer, en klar favorit, tillbaka mot Hammarby. Eftersom vi alltid väljer stig framför grusväg blev det lite våta fötter (där jag satte spången) tillbaks och på slutet när det går nerför är det ju rena rama skrattfesten med 170mm, även fast kedjestyraren inte verkar göra sitt jobb (ska kolla upp om man kan göra något åt det).

Anders på John Bauer

När vi kom upp för backen till Fem Svåra flåsade jag som en gammal alkis men kom snart i balans igen efter att vi råkat köra fel och hamnade på en stig bakom den vanliga som var helt fantastisk. Undrar hur många hundratals stigar det finns i den lilla skogen?

Ja, det är Göran på sin 96’er

Avslutningen på Göteborg med ett par bira satt som en smäck.

Tack alla för en helgrym kväll i skogen.

4 svar till “Episk kväll med avslutande törstsläckare”

  1. Mollo, det vore ju skitskoj…

    Tobbe, ja det är ju kul att se att man faktiskt blir bättre, både tekniskt och konditionsmässigt även fast man blir äldre. Att man inte började med detta tidigare…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s