Ball Torpet

Med ett suveränt väder på morgonen och efter att ha jobbat till 23.00 kvällen innan beslöt jag mig för att ta en lite morgontur.

Mitt ute på landet och ändå så nära storstan, majsigt.

Svängen blev densamma jag alltid (de få ggr jag har hojat racer) tar på ganska exakt 80km.

Även grussträckor är mysiga på racer.

På något sätt känns det ganska uppfostrande att hoja själv, i alla fall för en annan som mer är av karaktären socialcyklist till skillnad från dom som ser fram emot att hoja 600km själv, och det blir faktiskt roligare för varje gång och eftersom man tar vind hela tiden intalar jag mig att det även är bra träning.

0km/h och ringklocka är standard när jag cyklar, det blir lugnare så.

Rapsfälten har blommat ut och man inser varför man har cykelkeps under hjälmen när man kör in i getingar stora som B52’or, sommaren är här nu och det är gott att hoja.

3 svar till “Ball Torpet”

  1. Jag körde typ samma runda idag, själv som vanligt, och bonkade som vanligt….I suck! Till all lycka hade jag coffein gel med mig så det ordnade sig 🙂

    Kan ge dig ett kanonalternativ ute på samma runda, skit i Stav, ta vänster efter Naturbruks gymnasiet och kör efter 73:an (det står Tungelsta 7 km på skylten) Ny väg, fin asfalt och sen när den tar slut får man en jättefin, lätt kuperad,väg till Tungelsta. Hittade den förra (hagel)söndagen och tog den idag igen, kanon alternativ! (sa jag det?)

    Då, som idag, så mötte jag 300 Hovet cyklister, hur många är dom igentligen och kör dom både lördag och söndag??

    //Axel

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s