En snabb koll på kränkarsvettona

Magnus, Andreas och jag hojade upp till I1 för att ta en snabb koll på de galningar som skulle köra söndagens kränkarrunda. Det räckte med 90km i modest fart med mestadels motvind för att jag skulle kränka mig själv.

Vi möttes upp vid 08.00 i Hornstull i ett sovande Stockholm och tog oss i LCF fart över Västerbron, Tranebergsbron, förbi Solvalla, Spånga och till Jakobsberg där vi naturligtvis irrade fel. Man är ju inte så hemma i dessa hoods och så ska det förbli men vi hittade någon gångtunnel under pendeln och vips så var vi på rätt spår igen.

Knarkartunnel i Jakan.

När man cyklar med LCF är åtminstone en fika obligatorisk och på Shell i Jakobsberg intogs således en kaffe med varsin toscabulle.

De sista milen gick på bra även fast jag var lite förvirrad i Stäket vid något vägbygge.
När vi närmade oss I1 kom Markus på sin helt nya Trek Madone 6.9 som antagligen väger runt 4kg, skitsnygg var den i alla fall och någon jag inte vet vem det var (hade dock en läcker Cervélo mellan benen) och visade vägen den sista biten.

Undrar varför jag alltid ska se ut som en idiot när jag tar bilder på mig själv?

Vi hittade ett ställe som låg hyfsat i lä och det tillsammans med solen som började värma skapade en härlig vårstämning. Sen filmades det i någon minut och sen var det dags att hoja hem igen, spottade Anders Nyström aka Nypan vid någon bro vid Stäket.
http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=10842224&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0&color=&fullscreen=1
Var tyvärr alldeles för trött för att vingla in på dagens yardsale, en dusch och mat lockade mer. Med facit på hand är jag glad att vi valde att hoja tillbaks istället för att ta pendeln in till stan och yardsalea. Skulle ändå inte ha något och 50km extra i benen känns bra nu.

Tack Magnus och Andreas för en supertur. Nu när Team LCF ska hoja 12H i LKPG får det bli lite fler träningsturer.

Annonser

7 svar till “En snabb koll på kränkarsvettona”

 1. Undrar vilka ni var, och var ni såg mig? För jag var ute idag. Mötte Markus och Danne ( han med cervolvon ), vid Bro. Tror klockan var ungefär 12 då.
  Du får väl skrika högt nästa gång, eller egentligen tala om att ni ska ut åt det här hållet så fixar jag guidning 😉
  /N

  Gilla

 2. Vi kom nerför en backe och du hade just passerat den där låga bron innan Grindstugan från ditt håll sett. Jag såg inte att det var du förrän jag hade passerat. Tog det på hojen och den läckra jackan.

  Fy fasen vad gott det är att cykla asfalt, även fast det är på 35mm's Racing Ralph.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s