Snygg under sulorna

Fick äntligen tummen ur och åkte förbi Norvelo idag och inhandlade den sista komponenten för att hela cykelparken skulle bli klar. Originalpedalerna är ju så trista på min Langster att klockorna stannar, så därför kändes detta både nödvändigt och prisvärt.

Funderade (på allvar) om det är något jag kan köpa till hojarna nu och kom fram till att jag naturligtvis kan köpa vad som helst, typ en ny ram till racern osv men ska jag vara krass är det endast ett par däck till Langstern som kan vara aktuellt och det är bara om originaldäcken suger åsneb*lle.

Konstig/lustig känsla…

Ikväll ska jag kuta en mil, i morgon kanske det blir lite stigcykling, söndag löpning med Mirja och på måndag ska jag försöka mig på en 80km på crossen. Resten av tiden ska jag bara slappa och äta godis.

3 svar till “Snygg under sulorna”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s