Jag är tydligen frisk…


Ja, kanske inte i skallen men pumpen verkade funka som den skulle under mitt EKG i förmiddags.

Jämna slag, dryga 50 st i minuten vilket läkaren sa var en ganska bra och låg vilopuls och ett lågt och bra oljetryck.

Han hittade faktiskt inga direkt fel alls på mig men trodde att mitt brösttryck kunde bero på kaggen istället. Ska hålla lite koll på vad jag trycker i mig och försöka kolla när trycket uppenbarar mig så kanske vi kan ringa in orsaken.

Skönt att få en bekräftelse på att man inte löper en jätterisk att få en hjärtinfarkt inom kort och nu lyser solen över Hammarbybacken, någon fågel som joddlar i närheten och det börjar kännas som att våren kanske tittar fram snart.

Livet kan vara ganska gott ibland, eller hur? Speciellt med en Batman i familjen som skyddar en från alla onda varelser.

9 svar till “Jag är tydligen frisk…”

  1. Skoja inte. Ju mer man tänker på det ju hårdare blir trycket.. Nu inväntar jag bara förkylningens bortkomst… Fast på lördag blir det nog en 43km om väderprognosen håller i sig, oavsett status på förkylningen. Man får ta det lite lugnt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s