Hilfe bitte!


Vad gör man när motivationen tryter?

För tillfället kräks jag bara jag tänker på att motionera. Å andra sidan är det ju görgott när jag väl kommer ut och går/springer/cyklar men minuterna/timmarna innan består ju mest av ångest……. Ska det vara så?

Har tryck över bröstet med. Vet inte om det är stress eller något annat. Har antagligen samband med att jag inte får bygga en cykel i år. Har varit hos doktorn men där såg allt bra ut såklart.

Skyller på vädret och hoppas att det är snön/kylan/de frusna spåren det beror på men det kan ju vara så att jag bara ska skita i allt som har med motion att göra någon vecka? Funbeat jagar mig med en eldgaffel i baken, har ju som mål att åtminstone röra på mig sju timmar/vecka. Vojne vojne vilka enorma problem jag har jämfört med dom på Haiti eller i Chile.

Jag är nog mest mesig antar jag som gnäller som en liten gnagare….

Köpte mig nya bromsar till min CX idag genom min tyske vän C, alltid nåt. Inget nybygge men lite uppdateringar. Kanske cykeln slutar att vibrera som en leksak från Afrodites Apotek när jag bromsar och gör den inte det fick jag ju åtminstone köpa något.

Fortfarande ingen burgare på Max i år men jag är ju värdelös ändå.

I morgon är det bira med grabbarna på söder, kanske ska supa ner mig, sätta mig i Björns Trädgård och mingla lite med gubbarna?

9 svar till “Hilfe bitte!”

 1. Allt har sin tid, just nu vill inte din kropp helt enkelt. Ägna dig åt öl och Atle, så småningom kommer lusten. Nästa vecka ska det bli plusgrader, jag är ganska säker på att lusten kommer med värmen.

  Gilla

 2. Johan! I morgon är vi 20 pers som drar till Falun och cyklar velodrom lördag/söndag, det finns bilplats, sovplats, kursplats och lånecykel om du vill haka på…

  Maila eller ring asap i så fall…

  /Fredde

  Gilla

 3. Bruse, det kommer säkert att ge sig snart, mest en konstig känsla att man inte vill nåt men ändå har dåligt samvete för att man inte rör på sig så mycket man hade tänkt.

  Tobbe, man måste ju ha dalar för att få uppnå topparna :o)

  Fredde, superschysst fast denna helg är körd. Måste ju ha lite mer tid på mig med barn och allt. Hoppas dock att läsa om era äventyr inom kort.

  Nu ska jag ringa nästa läkare.

  Gilla

 4. Känner igen känslan, man känner sig så onyttig, men har ju ingen lust.

  Gör det du har lust med nu, tänk inte på det du inte har lust med, så kommer lusten tillbaka.

  Gilla

 5. Ryck upp dig Johan. Det ska vara roligt att cykla. Om du inte känner för det så får hojarna stå tills du är på humör igen. Gör nåt annat under tiden, ruska tupp till exempel. Det brukar pigga upp.
  /J

  Gilla

 6. Du kanske bara behöver sällskap på dina löparturer (ring isf, vi kan prata cykel hela rundan). Apropå bromsskakningar så ignorera dom så länge bromsen tar, jag brukar använda mina som ringklocka när jag pendlar på crossen / Thomas

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s