Tillbaks från dekadensen

Efter att ha pimplat vin och käkat tapas i en vecka fick jag ikväll nog och drog på mig jympadojorna efter att Atle hade somnat.
Riktigt skönt att komma ut igen även fast all modd sliter på utsidan av mina knän men man kan ju inte få allt, eller hur?
Nåja, 52 minuters löpning blev det och jag gick kanske 200 meter totalt. 7.65km med ett snitt på 8.73km/h känns för mig helt ok i all modd och med tanke på att det typ är femte gången jag springer. Hade dock hoppats på någon km till men what the heck…. Nu är jag ju på gång igen, tjoho!

8 svar till “Tillbaks från dekadensen”

 1. Idag, när jag knappt kan gå känns ju vinet lockande såklart men det är ju mest psyket som får sig en törn av en sån här vecka, tror inte att det gör så mycket i verkliga livet.

  Innan jag började hoja hade jag inga som helst tankar på att inte bara fortsätta med slappandet och ätandet efter en vecka i Spanien, tänk så mycket man kan ändra sig mentalt genom att röra på sig.

  Gilla

 2. Fan Johan, det är min 40-minutersrunda du sprang… Fast då brukar jag skarva över tv-tornet och ett varv runt sickla udde på hemvägen 🙂 Thomas

  Gilla

 3. Bra där Johan, jaga ut latmasken med våld!
  Men jag håller nog som Tobbe, ta det liiiite lungt i början. Träningsvärk är väl en sak, men knäproblem kan bli jobbigare att bli av med.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s