Det var najs i Hellas idag

Tre timmar på bra stigar, fika inkl våffla på Brotorps Café och en hel uppsjö sköna lirare att hoja med. Man kanske ska köra med blixt i det här diset?

Vi var mååånga som startade vid Hammarbybacken men sen föll de av en efter en, tjusexorna som inte riktigt pallade med oss som körde tjuniers.

Erik körde ju fixi så den är ju liksom ok ändå plus det faktum att han har två tjunierhästar hemma i vardagsrummet som vilade lite idag.Christer blev idag invald i indieklubben för inbördes beundran när han, mallig som en treåring på sin springcykel visade upp sin nya Bianchi han hade kommit över för en spottstyver. Kolla bara in den skarpa blicken.
Behöver jag säga att Peo körde Tjusexer??
Oskar hade haft vänligheten att utlysa en tur till Christers ära och med den nyinköpta kolfibergaffeln tog han ännu ett steg mot den ultimata Hellashojen.
Björn kom med världens lättaste hjälm på skallen som visade sig vara ett bra drag då han höll ett bra tempo under hela turen.
Var bara tvungen att stjäla en bild av Andreas Nyström så att jag fick vara med på någon bild. Johnny dök upp efter att min kamera näst intill föll i bitar så honom finns det ingen bild på men naturligtvis låg han där framme som en indian och visade att han minsann inte behöver någon GPS.

7 svar till “Det var najs i Hellas idag”

  1. Tobbe, runt Hellas är det helt sjukt bra nu. Bara det inte blir för mycket plus och sen fryser på för då är man ju rökt om man inte har dubbdäck. Men nu är det mer än härligt!!
    Bara att komma ner.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s