Trött tur med kuben

Efter att medvetet ha struntat i cyklingen i helgen på grund av en taskig rygg kände jag mig lite sugen på dagens jobbpendling, något Atle satte stopp för med 39° febers.
Så efter att ha suttit i mjukisbyxor hela dagen och jobbat började jag att känna mig halvsugen på att ta en liten tur i min ensamhet idag.

Att ligga på soffan blir man ju inte snygg av och jag har ju sagt till mig själv att köra mer landsväg i år så det var bara att hoppa på kuben och bege sig mot Älta.Eftersom jag inte hade någon jättemotivation eller tid fick det bli det korta av mina tre varv, tänkte att all träning är ju bättre än ingen träning och med nuvarande underlag blir liksom alla turer lite längre.

I Älta hade kommunen som vanligt helt glömt bort att ta hand om cykelbanan så där blev det bra teknikträning, samma sak vid Flaten. Visserligen suger det att cykla på obefintligt fixade cykelbanor men de ställen där det var helt omöjligt att cykla på cykelbanan blev det såklart asfaltskörning. Bland annat en bit efter Flaten så försvinner cykelbanan och då är det bara till att trampa på och herrejisses så det brann i kinderna. Med facit på hand var det skönare att halka omkring på cykelbanorna. Det får nog allt lov att bli lite varmare snart.

Vid Skärmarbrink stannade jag vid det lokala thaihaket och köpte med mig krubb hem. Vad gör man inte för att vara poppis!

Summa summarum: 21,1 km på 01:17. Det går inte fort på cykelbanorna som kommunen envist skiter i att underhålla men det känns i benen och det är ju det som räknas antar jag? Fötterna var som isklumpar såklart och jag insåg idag att jag borde ha köpt mig ett par handledsvärmare på Houdinis utförsäljning. Ska se om jag kan flörta med Lina.

Nu skulle det vara skönt med en trainer (sa jag verkligen det där?) eller varmare/ljusare väder.

3 svar till “Trött tur med kuben”

 1. Jag har också suktat efter en trainer men har istället gjort så att jag kör spinning två till tre dagar i veckan. vet inte hur det finns med pass kring H-by men jag har hittat pass ”av cyklister för cyklister”, riktigt långa och kränkande. I kombination med lite utecykling eller skidor så håller man benen i liv över vintern…

  //Axel

  Gilla

 2. Bor fortfarande i Oslo veckovis så att det är här jag hittat mina spinningpass, hemma spinner jag också men de passen suger hårt jämföresvis. Finns en annan happyit i Oslo, Fredrik L, som jag spinnar med, det är kul.
  Flyttar tillbaka permanent till sommaren är det tänkt.
  //Axel

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s