Hittade en sak i källaren idag


Var nere och städade upp lite i källaren och fann en genomskinlig påse jag inte har brytt mig om att öppna innan.

Den visade sig innehålla det perfekta skyddet mot den sibiriska kylan som har svept in över den kungliga hufvudstaden. En hjälm som kostar 1900:- vill man ju inte gärna grisa ner med silvertejp så tajmingen var ju helt galet bra.

Man ser på bilden hur oerhört varm och gosig jag kommer vara om flinten i morgon bitti när jag hojar till jobbet. Hade jag köpt en billigare hjälm hade den antagligen inte inkluderat denna sak. Det är som jag säger, dyrast är bäst. Sen att jag fick den till samma pris som en Monza hör inte hit.

5 svar till “Hittade en sak i källaren idag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s