Nu ökar vi…..


Igår stod vågen på 90.2kg med kläder hemma hos Frasse, kom inte ihåg om jag hade bajsat eller inte men förhoppningsvis var det innan bajset, blir ju lättare att gå ner då. Själv äger jag ingen våg så jag måste svänga förbi Gudö i sommar.

Idag är det nyårsdagen. Vaknade 12.28 utan baksmälla, gubben kan än ser ni. Har tryckt i mig de sista av Mirjas lussebullar, resten av sötsakerna ligger i soporna och jag har kollat på Trollkarlen från Oz idag. Att Judy Garland endast var 13 år fattar man ju inte med tanke på den rösten. Tyvärr blev hennes liv tragiskt men det ska inte mitt bli för i år ska jag bli bättre på allt hade jag tänkt.

Det kommer inte lyckas såklart men jag har ett mål och det är att väga max 85kg den 1/6. Om jag väger 102kg dagen efter bryr jag mig inte om men nu får det räcka med alla dessa sötsaker. I morgon börjar sockerdetoxen, kommer väl att få spendera några dagar i ett madrasserat rum gråtandes och ylandes men det får jag ta. Ett annat mål är att Mirja inte ska tröttna på mig och begära skilsmässa. Hoppas kunna klara det med.

Semmelsäsongen startar ju snart och det kommer endast bli semlor på lördagarna, får väl trycka i mig en fem, sex stycken då istället för att sprida ut dom över veckans alla dagar som jag tidigare har gjort.

På söndag är det CX på schemat och sen på tisdag är det stigcykling som vanligt. Ska försöka att gymma ett par dagar i veckan på jobbet med, ryggen värker lite så det är nog dags att sätta fart med det. Mirja är ju styrketräningsinstruktör (anställd) fr.o.m. 8/1 så hon får väl elda på mig.

La just ut 2000:- på biljetter till Sonispherefestivalen i augusti. Iron Maiden, Mötley Crüe, Iggy & the Stooges, Slayer, Heaven & Hell och Alice Cooper är bara några av banden som kommer så även fast jag hade fått en massa saker till min Reign X kändes det inköpet nödvändigt. Måste glida förbi Ohio (affären alltså, inte staten) och köpa mig en satinjacka med ryggtryck tror jag.

Jag har ännu inte köpt en enda cykelsak i år och speciellt inte en hel cykel – check!
Jag har ännu inte ätit på Max – check!

2010 kommer bli det bästa året någonsin.

7 svar till “Nu ökar vi…..”

 1. Kämpa på du, hjärtat. Jag ska göra mitt bästa för att inte vilja skiljas, verkligen.
  Det beror förstås till stor del på hur många par skor jag kan komma hem med utan någon som helst kommentar eller weird blick från dig.

  Och hur ofta jag får ligga såklart.

  Gilla

 2. Vadå, du ligger ju med mig Johan. Trodde Mirja att du var ute och cyklar ? Det är ju hon som är ute och cyklar isf. 🙂

  Jag måste ner från 75 till 73. Jag har trappistförbud en bra tid framöver. Socker i havregrynsgröten är det slut med.

  Om du tror 2010 blir bästa året, vänta tills 2012 skall du få se !

  -Skogling

  Gilla

 3. Det kommer bli ett toppenår. Om du lever upp till dina löften om att cykla mer landsväg kanske vi ses!

  Denna dära festivalen låter intressant för oss som är gamla övervintrade hårdrockare. Ska kolla upp den.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s