Hård och packad kärlek i månskenet

Årets sista tisdagstur bjöd på den största uppslutningen på flera veckor, kul!! Och gårdagens töväder hade gjort stigarna hyfsat cyklingsbara så allt var upplagt för en skrattfest. Och vilken fest det blev sen, 17km körde vi och av det var det kanske 1km pushbike, aj löv it!!

Aron ledde som vanligt packet

Viktor var för snabb för kameran så honom bjöd jag på lite extra kontrast

Johnny innan hans bromsar började spruta olja


Har sett på många bloggar att folk (ofta hemliga kufar från västerort :o)) gärna sitter inne och cyklar i ett garage eller liknande med en fläkt framför sig när man kan cykla gula leden ovanför Källtorpsjön i månsken. Vad är det för fel på vissa människor?

Ett flertal mexikanare på väg över gränsen??

Christer bonkade in i väggen så vi tog lite enklare och lugnare spår hem. Jag måste nog erkänna att det satt rätt bra.

Johan på väg till Max, varför cyklar han inte i skidspåret?

Jag har ett till cykellöfte till 2010. JAG SKA INTE ÄTA PÅ MAX EFTER TISDAGSTURERNA! Tänkte skriva det stort så jag inte glömmer bort det. Jag mår illa varje gång jag har ätit där så varför ska jag göra det? En fika kan jag ta men inte mer. Så, nu har jag två saker jag ska försöka hålla nästa år.

Jag ber även om ursäkt för alla dåliga bilder jag har tagit under året. Undrar om en dyrare kamera är lösningen? Någon borde verkligen göra något. Ska se om jag kan sno någon bild från någon som var med på turen så att jag åtminstone syns lite.

6 svar till “Hård och packad kärlek i månskenet”

  1. Mulligt!
    ”Har sett på många bloggar att folk (ofta hemliga kufar från västerort :o)) gärna sitter inne och cyklar i ett garage eller liknande med en fläkt framför sig när man kan cykla gula leden ovanför Källtorpsjön i månsken. Vad är det för fel på vissa människor?”
    Ja det undrar jag med…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s