Sista helgcyklingen 2009

Fast att kalla det för cykling är ju generöst, vi gick ju mest med cyklarna.Med vetskapen om att det även denna dag skulle bli en massa pushbike och en mindre del cyklande gav vi oss ut för att se om stigarna hade blivit mer kompakta än i tisdags.Det vi ganska snart märkte var att även om dom hade blivit mer kompakta var det inget vi märkte av nämnvärt. Det vi däremot märkte av var den skare, ca tio cm tjock som hade kommit.

Denna video har jag snott från Oskar.
http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=8406022&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0&color=&fullscreen=1

Johan & Bruse på Dow Jones from Fikasvettot on Vimeo.

På Traktormakt var våra gamla, och eventuellt nya spår kvar så där gick det att cykla även fast det sög bra i benen, samma sak vid Dammtorpsjön men när vi kom upp på berget i början på Dow Jones var det orört. O herre gud var den enda tanken som flög in i skallen på mig när jag såg tundran breda ut sig framför mig.
Nåväl, jag skulle ta lite bilder och tog täten och sen började skrattkalaset. Efter att ömsom ha kunnat cykla ömsom fått släpa cykeln kom vi fram till de sista utförslöporna och nu kändes det som att man var grabb igen. Helt plötsligt glömde vi att vi var trötta och det tjoades i skogen som aldrig förr.
http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=8405558&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0&color=&fullscreen=1

Dow Jones 091227 from Johan Andersson on Vimeo.

Gulaschsoppan på Hellasgården lockade lite för mycket så det blev upplogade vägar dit, plus det faktum att Christer hade vurpat och slagit i sin hand där han tidigare i höst hade brutit båtbenet.Soppan smakade som vanligt fantastiskt och när vi gick kom Oscar och Gurkan som hade varit på en egen tur. Sen åkte vi hem. Christer och jag tog parkvägen utmed Sickla Sjö och Bruse och Oskar svängde upp vid kyrkan.

På tisdag går årets sista tur. Yr.no har lovat -15 och med dagens töväder kan det bli stenhårt i backen, mumma.

Annonser

3 svar till “Sista helgcyklingen 2009”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s