Vilse i Sicklaskiftet

Äntligen tisdag, äntligen dags att testa och utvärdera pedalerna och snödamaskerna jag köpte i veckan efter att äntligen insett att snö och slitna klossar inte är optimalt.

Snön låg lite väl djup och var lite väl lös på vissa ställen.

Även fast eggbeaters slår det mesta på marknaden kände jag för att testa det här med ”plattisar”. Ska ju ändå köra på dom när jag ska fega mig nerför alla grumma backar så varför inte köpa dom direkt nu när det ändå är en halvmeter snö i skogen och man kan mysa i sina varma vinterkängor?

Varma fötter är glada fötter. Torra fötter är glada fötter.

Episka turer kan man köra året runt. Alla årstider har sin tjusning men när vinterlandskapet är gnistrande vitt tror jag att det slår det mesta, även fast det ingår en del cykelsläpande.

Tomteskog.

Ikväll var det Viktor, Micke, Lasse, Oskar och jag som var ute och lekte i snön, vi mötte lite folk på längdskidor som hälsade så glatt. Antagligen undrade dom väl var det var för mysko typer som var ute och cyklade i det här vädret. Vi förekom givetvis dom och frågade lite skämtsamt varför man är ute och åker skidor en kväll som denna.

Viktor är som vanligt snabbare än slutaren.

Vi kom aldrig längre än Sicklaskiftet men när skogen bjuder in till dans behöver man inte leta efter stigarna utan man tar dom som skogen har att erbjuda och inser att storleken inte alltid har betydelse.

Oskar lite långsammare.

2 svar till “Vilse i Sicklaskiftet”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s