Summering och planering


Nu när året börjar lida mot sitt slut måste ju även jag bladdra lite om 2009 och även om 2010.

Som så många andra har jag cyklat mer 2009 än jag gjorde 2008. Jag för ingen statistik men km mätaren samt bensinutgifterna på min bil skvallrar om att jag kommer köra 6 månader längre innan jag behöver serva den jämfört med förra servicen och det borde ju ge ett resultat på ca 50% mer cykelpendlande 2009 jämfört med 2008.

Eftersom jag är en snål jäkel kommer jag att försöka minska bilpendlandet lika mycket 2010 såklart.

Under 2010 kommer jag att fortsätta med att inte föra statistik på mitt cyklande (förutom på funbeat då lite grafer och pajbitar är kul att titta på samt att jag vill hålla Tobbe bakom mig), jag kommer fortsätta med att inte åka till Göteborg för att mäta pulsnivåer, jag kommer förhoppningsvis att öka mitt racercyklande då jag tycker att det är både skoj och socialt samt åka några gånger till Gesunda och kanske bryta något.

Men det enda löfte jag verkligen ska försöka att hålla är följande: JAG SKA INTE KÖPA ELLER BYGGA NÅGON CYKEL UNDER HELA 2010, förutom en Specialized Hotrock till Atle då.

Med det sagt känner jag att 2010 kommer bli det bästa cykelåret någonsin.

Lattefarsan önskar alla sina vänner, cyklandes och ickecyklandes en fantastiskt God Jul och ett underbart Gott Nytt År.

13 svar till “Summering och planering”

 1. Gällande tjunier så är det ju faktiskt så att det är den cykel jag har lagt ut minst på och har haft roligast med. den AM-hoj jag bygger nu är ju egentligen onödig i Hellas så jag MÅSTE upp till Gesunda i vår :o)

  Gilla

 2. Hehe, ja senaste 30-dagarsintervallen ligger helt klart till din fördel. Men kollar man 90 dagar ligger du bara tre minuter före. Lycka till Johan, både med att hålla mig bakom och att inte köpa nya cyklar.

  Jag gissar du kommer skaffa tre nya cyklar under 2010. 😉

  Gilla

 3. Wow, vilket inlägg, ja god hjul! Ja, hoppas kan man ju alltid! Men Själv tror jag du inte riktigt kommer lyckas, jag satsar på att du kommer köpa 2 st cyklar under 2010. Hmmm kanske ska satsa pengar på detta 🙂

  /Jerka

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s