I brist på julklappar

Var inne på Sportson i veckan för att köpa grepp till min Reign X och såg i periferin en Specialized Langster Tokyo av årsmodell 2009 som reades ut med ca 30% rabatt. Den får gå som den är, eventuellt sätter jag på ett rakt styre och äggvispar fast det lockar lite att kunna hoja med vanliga converse med. Får återkomma i ärendet.

Ni som känner mig vet att jag ibland kan upplevas som lite impulsiv men det är ju sån jag är och att bara spara pengar på hög är ju sådär roligt… Mycket bättre att lägga ut dom på sin familj, sina vänner och sina intressen.

Nåväl, jag hade ju någon löjlig plan att minska på cykelstallet och ersätta min Peregrine och Paké med en CX. Den planen funkade ju i någon månad så fr.o.m. nu så kommer jag inte att komma på några andra bra idéer utan inse att jag uppenbarligen behöver sex cyklar för mina behov.
1st CX för vintercykling och eventuellt härliga grusvägsrundor.
1st racer för mysiga asfaltsturer i bra väder.
1st SS/fixed för den urbana cyklingen.
1st helstel storhjulig singlespeed för att täcka in hela Hellasområdet.
1st heldämpad AM-hoj för längre turer samt för att fega ner sig för Gesunda.
1st hybrid när Atle ska med bakpå alternativt när man ska våga låsa fast den i x timmar inne i stan.

I morgon är det en ny vecka, hoppas att mitt pendlingssug har kommit tillbaks efter två veckors vilande.

13 svar till “I brist på julklappar”

  1. ”Dagens cykelköp”-Johan slår till igen. 😀

    Nåja, jag sneglar på nån fin-SS för dagligt bruk. Kategori 1&2 har jag slagit ihop. Fast min asfaltscykling är ju mer fikatouring än lycrasvetto.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s