Det rockade mer än jag trodde igår


Var på Pink igår på globen. Innan konserten var jag lite sådär halvljummen men efter nästan två timmar av jordens ös gick jag därifrån med en helt annan syn på livet. Tjejen rockar hårt och är snygg som satan. Första numret som var en cover på Highway to Hell fick igång publiken som det bör och sen ökade hon.
Fem semlor av fem möjliga.
Bilden snodde jag av aftonbladet men det är väl ingen där som kollar här. Bilden är i alla fall tagen av Lina Boström Einarsson.

6 svar till “Det rockade mer än jag trodde igår”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s