Trött gubbe

Tog en liten tur via Ekerö på väg hem idag, en tur som blir som ett drygt maratonlopp, knappa 43km. Den turen har jag bara kört fyra gånger då jag uppenbarligen inte kommer igång med LVG-körningen som jag har planerat. Nåväl, varje gång jag sätter mig och trampar lite längre är väl positivt i alla fall antar jag.Det mest positiva var i alla fall att jag blev helt slut i motvinden, bra träning alltså!Det negativa var att jag frös som en hund om fötterna och då stod ändå kvicksilvret på fyra plus, hur det blir i vinter vågar jag inte ens tänka på.

Har satt värmesulorna på laddning, får se om det hjälper, annars ska jag tydligen inte cykla så länge när det är kallt. Surt sa räven.

8 svar till “Trött gubbe”

  1. Vad driver dig till att köra distans nu när resten av cykelsverige har vilomånad och därtill hörande alternativ träning ? 🙂 / Thomas

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s