En tur i det ockultas teckenDe senaste fyra åren har det anordnats en cykeltur av min vän Aron Gooch och som helt baseras på en karta som en vän till hans familj, Onkel Otto, har haft i sin ägo men nu efter många år skänkt till Aron.Jag har kört två gånger men inte kunnat fullfölja av olika anledningar. Förra året hade jag armen i gips så ni kan ju själv räkna ut om jag var med då.I år kom det 14 personer till Hammarbybackens fot för att ta del av denna mytomspunna tur som helt baseras på kartan, varav nio fullföljde och fick ta del av de besvärjelser och reningsritualer som det innebär.Detta är inget som vi pratar om av naturliga skäl och då min GPS endast visade 1.7km efter 8½ timmas cykling är det inget jag kommer älta heller.Under turen besökte vi ca 20 platser som har eller fortfarande är utsatta för besvärjelser eller andra onda ting och för att tala klarspråk känner jag mig nu helt tom. Fast det kan ju bero på att de Hoegaarden jag har dragit i mig färgade mer än vanligt såklart.Jag vet inte riktigt var bilderna är tagna men de här var de som fanns kvar när jag tömde minneskortet.

5 svar till “En tur i det ockultas tecken”

  1. Tobbe, just den där bilden tyckte jag blev jättefiffig eftersom jag tyckte det såg ut som ett flaxande spöke ala Laban i förgrunden men sen började Mirja yra om att det såg ut som en dödskalle, vilket det ju gör när man tänker efter. Och sen när brorsan (som har några odefinierbara krafter/förmågor) såg bilden började han yra om någon slags plasma som har med energier att göra och sen började jag ju fundera på vad i helsefyr vi hade gjort för en tur egentligen.
    Mollo, japp det var grymt med en hel bicepssena.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s