Alternativ träning påbörjad


Kom hem lite sent, några jobbsamtal och sen få i sig lite krubb. Kollade på uret, 18:15?!?!?!?!

Inte en chans att jag skulle hinna cykla någon tisdagstur idag inte.

Men att sitta hemma på självaste tisdagskvällen, som är dedikerad för svett, ont i bröstet och ömma ben, var ju inget alternativ så efter att ha smält maten lite så gav jag mig ut i mörkret.

Minnet av mina löpturer förra vintern då jag inte kunde hoja på grund av armen, satt fast så jag siktade in mig på att ta en liten tur med ömsom löpning, ömsom promenera. Därför kändes det riktigt bra när jag tog turen förbi Lilla Sickla, genom ett becksvart Sicklaskift, 2.6km’s slingan runt Kärrtorp, genom ett becksvart Sicklaskift, förbi Lilla Sickla och till Max. En tur som jag lunkade på 50 minuter blankt och jag gick inte en endaste gång.

Får väl se hur benhinnorna mår i morgon.

3 svar till “Alternativ träning påbörjad”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s