Stallet minskar


Såg just att mitt förra inlägg handlade om min nya Reign X. Festligt att jag bara bloggar när jag köper nya saker men vad ska man göra när cyklingen inte bjuder på några upphetsande äventyr att skriva om? Lite pendling här och lite Hellas där liksom.

Och eftersom jag tycker att det var lite länge sedan jag skrev här åkte jag till Pedalogerna, slängde upp kortet på disken och gick därifrån med 9kg tysk CX.

Mirja skrattar bara när jag berättar att jag har handlat en ny hoj nu för tiden. Undrar vad hon tänker bakom det stela skrattet???

Faktum är att jag har en plan att minska mitt cykelstall lite och efter att ha haft väldigt specifika cyklar för en massa saker bestämde jag mig för ett par månader sen för att skaffa mig ett fåtal hojar som kan ersätta flera hojar och det började med den Reign X jag skaffade för ca två veckor sen. Den kommer funka lika bra i Hellas när jag vill ha lite fjädring i baken, som i Gesunda när jag ska fega mig nerför Magic Carpet.

Och efter att ha krängt av Peregrinen till Andreas, som var perfekt som pendlar/touringhoj men lite i tyngsta laget då jag vill ha en sprattligare hoj och Paken till Torbjörn som ändå bara gick som pendlarhoj till/från jobbet ville jag ersätta dom med en CX som kan gå året om istället.

Och om den funkar bra på asfalten i vår kränger jag nog av racern och köper mig ett par fina hjul till den här istället och sen var dom bara tre.

I helgen ska jag våldgästa Biltema och köpa skärmar, men först är det isoleringsläggning i farsans stuga. Itching deluxe.

15 svar till “Stallet minskar”

 1. Ja du vågar inte skriva mer illa om Peregrinen än så där… *mutter*

  ; )

  Det där med att minska ner stallet verkar vara en bra grej, nu har det gått överstyr hemma känner jag. Tur att jag har en stuga på landet att utrusta med en cykel.

  Gilla

 2. Gratulerar till en ny cykeltyp i stallet. Innan skärmarna åker på kanske vi skulle ta en kort snabb runda i snöblandat regn? Hur är det – har du tempodräkt? 🙂

  Gilla

 3. hihihi…en cykel till 🙂
  Fin var den med.
  Minska ner stallet är om inte annat en bra ursäkt att öka upp det igen, efter hand…

  //Axel

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s