Johan-Biceps 2-1

När andra smygtränar inför Witchrajden packar andra ryggsäcken full av bullar och ger sig ut i bushen.

Då jag hittar pinsamt dåligt med tanke på hur nära jag bor tog Christer täten och ledde ut oss på lite favvostigar, området väster om Ältavägen nere runt Bagis! Finaste delen av skogen imo!Början uppe i skogen öster om Hammarbybacken var ju en riktig höjdare, tack för den Christer!
Men den absoluta höjdpunkten (för mig) var när jag tog mig nerför den lilla brant på Biceps där jag ett år tidigare slet av bicepssenan. Hur jag ens kunde vurpa där fattar man ju inte så här i efterhand, har ju kört ner för bra mycket värre ställen men psykologiskt har jag hållit mig undan från just den där stigsnutten. För att vara på den säkra sidan tog jag den två ggr. Ser ju störtlöjlig ut på bild.Höjdpunkt #2 var den sura gubbe som kom med hund och tog tag i mig och berättade att man inte fick cykla här för att det var ett naturreservat.Mycket artigt förklarade jag för honom att då vi ofta träffar personer som honom har vi läst på föreskrifterna och dom säger att man får cykla på anlagd väg och stig och att vi bara cyklar på stigar. Han muttrade något när han gick iväg men backade och bad nästan om ursäkt när jag berättade detta. Om det sen stämmer i den delen av skogen vi var i vet jag inte.

Bullarna var för övrigt av typen kardemumma/vit choklad och hallonsylt/vit choklad.

Ett svar till “Johan-Biceps 2-1”

  1. Bra där med surgubben, ofta går de inte ens att diskutera med. :/

    Förresten var det kanelbullens dag igår, inte kardemumma eller hallonsylt. Gör om, gör rätt! 🙂

    Ordverifieringen spår att *micke* kommer få snö: pitedun

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s