Fan vad värdelös jag är


Har inte cyklat på typ två veckor nu. Ska bli jäkligt skönt när allt med flytten är klart. Bjussar på en bild från balkongen.

12 svar till “Fan vad värdelös jag är”

 1. Hmm…det där är inte från Johans lägenhet hann jag fundera när jag såg bilden…..men så läste jag texten. Grattis till familjen Johan, gissar det är större.

  Cykelmässigt är jag lika usel, två veckor på söndag sedan jag cyklade. Vevlagret glappade och jag lämnade indem för rep, det tog 10 dagar att skaffa fram ett nytt, det skulle de sagt när de rekomenderade Fulcrum, då hade jag hållt mig till Shimano….
  Nåja, när det slutat blåsa så ska det cyklas 🙂

  Gilla

 2. Ja, lägenheten är det inget fel på, jäkligt mysig är den och nu när det mesta verkar vara klart med uppackningen (körde bland det sista igår) kan jag nog göra comeback i skogen på tisdag och på fredag är det alleycat, bara jag hinner hem från MLM i tid.

  Gilla

 3. Jag trodde bara ni skulle flytta inom samma hus, inte visste jag att ni skulle till udden… Du vet att du måste hämta paketen på ICA i Sickla efter flytten va ? 😦 Thomas

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s