60km med extra last bak

Tackade nej till Axel gällande en racertur idag då jag fick en ömmande känsla i axeln i förrgår och som höll i sig tills i morse. Mirja ville dock testa sin nya hoj i morse och efter lite uträkningar insåg jag att en mer upprätt sittställning säkert skulle funka och Atle hade längtat efter att få cykla lite bakom farsgubben så vi satte av mot stan.
Stockholm på en lördagförmiddag i semestertider är lite som en spökstad insåg jag snart. Helt fantastiskt att bara fnula omkring på söder, genom gamla stan, genom kungsträdgården, över till kungsholmen och sen tillbaka genom söder och sen hem. 20km blev det och Mirjas cykel funkade finfint, kommer bli super på tjejvättern nästa år.Sen kom regnet och åskan.

Och sen var det dags för Atle och jag att cykla över till Rickard där även Frasse och Theodor var så när regnet hade slutat och solen sken igen och luftfuktigheten närmade sig 99% satte vi av mot Ältavägen, genom Älta, ner till Bollmora och sen till Trollbäcken där vi köpte pizza (det är ju ändå lördag) som vi (Atle och jag) sen delade på. Lilllkillen äter som en hel karl.

Efter att ha lattjat lite med Theodor som nu går (som en orangutang :o)) så cyklade jag till Gudö där Mirja var och snackade skit om killar tillsammans med tio andra tjejer och lämnade Atle och drog iväg hemåt. Klockan hade nu passerat 21.30 och det var återigen heldött på vägarna, helmysigt.Jag körde in vid kanalen hemma just som de sista solstrålarna lyste upp Sofia kyrka.

Jo, just det, undrar om jag inte spottade Axel på Norr mälarstrand?

5 svar till “60km med extra last bak”

  1. Nope…såvida det inte är en annan Axel du menade 🙂 Körde ut till G-berg, via dina gamla och nya hoods, och runtikring….

    Tar en runda med Lotta från Spårvägen imorgon förmiddag.

    //Axel

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s