Status cyklar

Nu när jag äntligen kan säga att den nya plasthojen är klar kände jag att jag behövde se över mitt lilla stall.

Hoj #1. Giant Trance. Funkar finfint i skogen när man vill sitta lite mer och inte bryta sig hit och dit. Har suttit på undantag till förmån för min Singular Swift SS men delar nu på turerna.
Hoj #2. Singular Peregrine. Gick tidigare endast som vinterpendlare men efter att jag fick tummen ur och satte på en lillklinga kan jag faktiskt ta ut den på lite roligare skogsnära turer.
Hoj #3. Paké Track. Sommarpendlaren #1, fixie i stan är verkligen smutt och effektivt (nåja, kanske inte så effektivt men skoj). Kör någon alleycat ibland med och naturligtvis TdR.
Hoj #4. Singular Swift SS. Har varit stighojen #1 under en längre tid men delar nu turerna med Trancen. Helstelt i Hellas är super men på längre turer kan det bli väldans jobbigt.
Hoj #4. Noname plastracer med Campa Veloce 2008 samt handbyggda hjul. Det ska bli mer racer i mitt liv och med tanke på vad ramen kostade fanns det ingen anledning att tveka. Hoppas att den funkar bra.
Hoj #5. Var är DH-riggen som fattas i mitt stall??? Måste nog handla lite snart ;o)

9 svar till “Status cyklar”

 1. Har du cyklarna i förrådet?! Gediget då med monsterlås antar jag. Lyckost som har den möjligheten, själv har jag hönsnätförråd uppe på vinden, 3 cyklar får fördelas på balkong och i kök, trångt..

  Fint cykelstall för övrigt! Downhill, tempohoj, liggcykel, fyll-ök, touringhojj, bmx, enhjuling, xtracykel.. Du kan skaffa 8 cyklar till minst utan överlappning! 🙂

  Gilla

 2. Haha! Jag måste säga att du faktiskt har en attraktiv, förnuftig, väl täckande och ganska försvarbar cykelsamling.

  Men Trancen, är inte den lite trist i jämförelse med övriga finsmakarbyggen?

  Gilla

 3. Jo, den är ju det men jag har ingen lust att lägga ut en förmögenhet på något ballt som en SC Blur LT eller en Yeti 575 eller något annat läckert. Men ska jag avyttra en hoj blir det den som åker. Det är ju den jag har vurpat på varenda gång jag har slagit mig illa och jag är övertygad om att det beror på att den inte är exklusiv nog :o)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s