Plasthojen klar


Eller är den det?
Den stora Hammarbyklibban blev helt gigantisk. När jag beställde dom så tänkte jag bara på höjden och tänkte inte på att klibban skulle bli hela 60cm lång, helt gigantisk. Får se om jag byter den eller inte men syftet var ju att få bort lite kolfiberlook och det lyckades jag ju bra med. Funderar på att ta bort Hammarbymärket då den gröna färgen skiljer sig lite för mycket från det andra gröna.

Annars har jag tagit allt jag kunde ta från min Surly Pacer som såldes efter två rundor då den bevisligen var lite liten för mig.

Vikten på cykeln har jag ingen aning om. Har aldrig vägt en cykel tror jag men jag gissar på att den väger runt 5.5kg (plus/minus några kilon).

Fast i jämförelse med Surlyn har jag säkert bantat bort närmare två kilo. Bara ram/gaffel väger 1.5kg mindre än Surlyn.

Nu återstår bara att provcykla den, och vad texten på hojen betyder? Team LCF från Hammarby som startades 061105 såklart.

10 svar till “Plasthojen klar”

  1. Anders, den ska till LB så fort det bara går. Hammarbyloggan är borta och nya beställda. Tecken som ü funkade inget bra så jag struntade i Mötley Crüe. Tänkte faktiskt på det som ett alternativ efter att du skrev det någonstans, é funkade lika illa så något cervéza blev det inte heller.

    Fan, snart måste jag ju provhoja den fast nu är jag lite seg efter 2½ timma i Hellas.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s