Lyxplysch

Jag har tidigare ägt tre Raphatröjor vilka alla höll en kvalitet bra mycket högre än alla andra cykeltröjor jag har ägt. Tyvärr så höll min plan att gå ner i vikt inte samma kvalitet, plus att jag kanske var lite optimistisk när jag köpte dom i Large.

Nåväl, man blir visare med tiden och när Johan Mölleborn skrev att han hade köpt en ny tröja ryckte det i Raphatarmen igen och kreditkortet fick än en gång brinna och idag, tre dagar efter beställningen lades kom paketet med en härlig svart Country Jersey med de italienska färgerna i XL och känner jag mig rätt blir det inte den sista Raphan jag köper.

PS, jag har photoshopat bort fettvalkarna.

4 svar till “Lyxplysch”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s