Serendipity….

…..var ju en upplevelse kan man ju säga. Ett att ha avnjutit en Linguine Frutti de Mare på Patsy’s och köpt lite godis på den lokala affären begav vi oss till denna mytomspunna restaurant som även har namngett en film med John Cusack och Kate Beckinsale, världens snyggaste kvinna (efter Mirja såklart) som utspelar sig på just denna lilla källarrestaurant. Nog om filmen nu, jag hade inte ens hört talas om den innan i förrgår men den är säkert jättebra.

Serendipity ja, vad kunde dom erbjuda oss i efterrättsväg? Mirja tog en av deras specialare och som även är den efterrätt dom är kända för, en Frozen Hot Chocolate vilket är en blandning av 14 olika chokladsorter utblandade i mjölk i någon slags enlitersskål med 300gr vispad grädde på. Själv tog jag en cappucino och en pecannötspaj eftersom ”jag inte var så hungrig”. Sen att den var på typ ½kg gjorde ju inte saken bättre/sämre.

Sitter på hotellrummet totalt illamående nu och behöver inget mer socker för tillfället.

Ursäkta bilderna. Med blixt blev dom heldöda och utan blev dom såhär. Har med mig jobbdatorn utan photoshop.

Ett svar till “Serendipity….”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s