Resedagbok New York Dag 1

Kände mig lite sådär över att lämna lillkillen under resan. Första gången jag har känt så men det beror nog på att vi sticker iväg båda två. Att han får det super med mormor, farfar, mormoster och allt vad dom heter råder det inget tvivel om. Jag låg och myste i hans säng med honom tills han somnade.

Vaknade 04.00 av att Atle sa att han var blöt och ville komma in till oss. Helt groggy bar jag in honom, fixade välling och somnade om.

06.00 ringde klockan och då låg Atles ben över min mage, jätteskön sovställning.

Hämtade farsan i Tullinge och sen drog vi till Arlanda. Frukost för 200 spänn (två mackor och två kaffe) kändes gott och prisvärt. Vid borde bredvid satt Oskar från HappyMTB. Han skulle till Atlanta och kolla på lås sa han. Efter att ha bränt 00 spänn på tax-freen var det dags att borda planet.Upp i luften, Mirja börjar se galen ut och trycker min hand som bara hon kan. Jag tog av mig ringen innan, man har väl varit med förr.

Åtta timmar av film, godis, mackor och kaffe gjorde att landningen var välkommen. Mirja såg galen ut igen och ringen åkte av.

Passkontrollen tog ”bara” två timmar och som vanligt ändrades reglerna lite som tjänstemännen ansåg vara ok. Denna gång skulle vi ha kommit fram tillsammans, paret innan fick bassning för att dom gjorde just det. Så enkelt att veta hur man ska göra.

Sen kom migränen som ett brev på posten. Min underbara fru gick ut i regnet och köpte dunderochbrakpiller och hamnade mitt i en åskknall, hon höll tydligen på att kissa på sig sa hon. Efter ett par timmars vila gick vi på Vietnamesisk restaurang och rullade därifrån mätta och belåtna.

3 svar till “Resedagbok New York Dag 1”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s