Antiklimax med bra avslut

Vi inom LCF brukar ju fixa till en del evenemang där vi gärna fokuserar på det där lilla extra tillbehöret till cyklingen, dvs fikat eller maten efter turen och nu när vårsäsongen har tagit fart skulle vi ju självklart göra ett litet event för att hylla Ronde van Vlaanderen eller Flandern Runt som den kallas på svenska.

Ett tiotal personer var inbjudna, rutten över södertörn med avslutningen på gatsten och ett bergspris upp till Fåfängan var klar, ölen inhandlad och chipsen stod i skafferiet så vad kunde gå fel? Även vädret var helt anpassat efter en vårklassiker, efter en del dagars sol så öppnade sig himlen och regnet fuktade asfalten.

Jag har varit sjuk i några veckor men tar hela tiden varit övertygad om att jag skulle bli frisk så när jag väl gick upp i morse och hade jordens huvudvärk av allt hostande under natten kändes det ju mindre bra, snacka om antiklimax.

Nåväl, att ställa in fanns ju inte så vid 11.30 kom Johnny förbi och snart var vi (dom) fulltaliga. Bjarne hade kopplat på stora charmen och lyckats få med sig Kattis, helskoj. De enda som fattade var mattel och bjorre som vi visste skulle ta en liten tur på förmiddagen och efter ca 20 minuter kom dom och det såg ut som ett par dränkta getter efter en 12-milare runt Åkersberga och Vaxholm. Helmulligt var ordet!

Vad som hände under turen har jag ingen aning om då jag som sagt valde att stanna hemma och hosta och tycka synd om mig själv, Mirja snodde bilen så jag kunde inte ens agera följebil med kamera och lite Zipphjul i bagaget men avslutningen med pizza, belgiska öl, kaffe, kakor samt lite chips/chilinötter och dip var värd en guldmedalj om jag får säga det själv och det får jag ju eftersom det här är min blog.

Jäkligt trist att inte kunna hänga på men huvudvärken hade tagit ut sin rätt innan Älta och då kändes det lika bra att köra markservice till 100%.

Väl mött i maj då det blir grillning på taket efter lite stigar.

10 svar till “Antiklimax med bra avslut”

  1. Vissa har ju motion som botemedel mot huvudvärk… 😉Ordverifieringen säger: undissSå det är väl bäst jag slutar dissa och ger dig beröm för ordnad pizza och så efter turen. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s