Ska bli kul det här


Snackade med Mirjas kusin ikväll och han var eld och lågor över den gamla Peugeot han hade fått av sin kompis och som tydligen är i finfint skick.
Efter en snabb intervju kom vi fram till att vi åtminstone måste byta vajrar, höljen, däck/slang och styrlinda på den. Och sen råkade han nämna att han tydligen hade lovat att köra Siljan Runt på självaste nationaldagen med Charles, en galning som gillar träskor.
Självklart sa jag att även jag skulle köra med honom så nu ska han han kolla boende och sen är det väl dags att anmäla sig.
Blir en finfin tur på 16 mil i posörtempo och en bra start på min landsvägskarriär.

14 svar till “Ska bli kul det här”

 1. Jag har också spenderat en eller annan sommar i Dalarna. 😉Synd det är på nationaldagen, då är det SSSM i Karlstad och sen happyride på Kinnekulle. Men något år ska jag väl vara med på Siljan tror jag.

  Gilla

 2. Jajemän, inte nog med det: Madde håller på att dra ihop lite tjejer för att köra Orsasjön runt. Hetsa Mirja lite kanske?Boende får vi ordna, vi har ju 1.200 kvadrat lutande tomt för camping att tillgå om inte annat ; )

  Gilla

 3. Alltid wannabe svetto, har faktiskt beställt ett par riktiga svettohjul också, Zipp404:orInte särskilt orginellt kanske men fick bra pris 🙂6:e Juni, skulle kunna funka faktiskt….//Axel i Oslo

  Gilla

 4. Tänkte att 16 mil blir en bra premiärtur. Klart du ska köra Bjarne, fast jag ska haka på Mirjas kusin med sin Peugeot från 1980 någonting så vi tar det nog lite piano, LCF du vet…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s