Toe overlap

Eftersom jag är involverad i en diskussion på twentynininches.com gällande Singular lovade jag en kille att jag skulle ta lite bilder som visar på det (olyckliga) toe overlap som min Peregrine har och som jag inte hade en aning om när jag beställde ramen.
Det enklaste sättet är ju att lägga upp bilderna här tänkte jag och så får det bli.

44T-klinga på mellanplatsen gör att jag inte kan dra bak EBB’n längre.

Positionen EBB’n står i, med en mindre klinga kan den naturligtvis komma längre bak.
Massivt Toe Overlap med vinterskorna.

Men även med sommarpjukken som ni ser.

Jag hoppas dock att det försvinner (om än på håret) när jag tar bort skärmen.

4 svar till “Toe overlap”

  1. Med mina 46:or och klossarna så långt bak det går har jag inget toe overlap på Univegan. Det är bra!Sutran har jag dock overlap på, men det spelar mindre roll på vägen – sällan man svänger så tvärt där.

    Gilla

  2. På storleken större är det löst med 122,5 vevlager, stronglight gran fondo vevar och 50t storklinga. (För stor för vinterpendling)EBB:n är dragen så lång bak det går dock.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s