Det är inte alltid pengarna det hänger på

Idag fjuttiga 75:- om man tittar på cyclecomponents hemsida men pengar är ju som sagt inte allt. Jag ringde Pedalogerna i morse får att kolla om dom hade något litet paket med oliv/insert till min Deorebroms och efter lite kikande i några skrymslen meddelade Ola att visst fanns det det.
Glad i hågen hoppade jag på min stålåsna och trampade mot Brommaplan och så fort jag kom in i butiken fick jag den lilla påsen med tre uppsättningar. Ola tyckte nämligen att om det skulle misslyckas så kunde det vara bra att ha två uppsättningar extra och sen komma och hämta en bit bromsslang.

Som sagt, pengar är inte allt men det känns skoj att få känna sig lite VIP även fast det bara handlar om fjuttiga 75:-

Så dagens semla går till killarna på Pedalogerna som alltid fixar biffen.

Nämnde jag att Ola kommer att få bygga mina nya racerhjul? Själv vågar jag inte bygga hjul med den ekring jag skall ha på dom.

Dagens sura grädde går till Eurosport som inte har någon som helst koll på Tour of California och dess sändningstider.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s