Krispiga stigar i Hellas

Christopher ville ut och cykla efter sitt uppehåll på nästan tre månader så Birgitta, Tobias och Christopher stod redan vid Hammarbybacken när jag kom. Johnny hade ringt och var som vanligt några minuter sen.
Som så många gånger förr tog vi asfaltsvägen förbi Lilla Sickla för att få upp värmen och väl uppe vid ängen fick Christopher sin vana trogen lite vajkalle på utrustningen.

Redan när vi hade kommit en liten bit in på Den Sista Mohikanen visade sig solen och känslan av vårsken kom som ett brev på posten. Vi mötte en hundägare som beklagade sig över den nya grusvägen och som vi hellre hade sett att kommunen isf hade fixat till de stigar som redan fanns.

När vi hade kommit över Ältavägen ville Johnny köra lite pushbike uppför berget och det brände bra i vaderna att kämpa sig upp för berget med cykeln i släptåg.

Vidare på lite mer eller mindre vanliga och hårda stigar förbi masterna och sen en annorlunda variant på KGB samt ett depåstopp på Hellasgården där vi både fick kaffe och sällskap av Richard (Bear) som var ute och vallade sin nya Santa Cruz Blur LT.

På hemvägen gjorde Johnny ingen besviken gällande stigval och ca tre timmar efter att vi lämnat Hammarbybacken stoppade jag in dagens semla på Café Bravo där jag för övrigt träffade Anders som hade varit ute och åkt långfärdsskridskor.

4 svar till “Krispiga stigar i Hellas”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s