Mosig i benen i trevliga vänners sällskap

Igår så började jag dagen med två knäckemackor med julskinka och två koppar kaffe. Fortsatte med nästan tre timmar stigcykling i Hellas. Efter det blev det en macka med mozzarella och parma samt två semlor. Det var tydligen ett bra underlag för att sen cykla till Barkarby och trycka i sig en pizza och fyra stycken Bel Pils. Jag tror att jag bör se över mina kostvanor.

Men förutom det så blev turen till Barkarby där jag skulle möta upp Oetzi-gänget, som jag för övrigt hade sällskap av Mats och Patrik från Bromma, en trevlig liten tur även fast benen var som gele (kan ju bero på energiintaget). Jag hade min nya lampa på och skulle testa den i verkliga livet. Jag tog inga bilder då bilder på ett lampsken där det finns gatubelysning och dylikt inte alls kommer till sin rätta men alla reflexsaker så som skyltar och reflexvästar lyste upp även på ett par hundra meters håll så visst är den funkis.

Patrik Möller tyckte att den lös bra när jag visade honom skenet genom att lysa honom rakt in i ansiktet inne på Lilla Barkarby och då han ofta är kritiskt lagd tog jag det som ett bra betyg.

Efter någon timma kom den första ryttaren in. Han hade mosat ihop totalt i Bålsta och tog tåget till Lilla Barkarby där han snabbt intog en Bel Pils. Även han heter Patrik och var en trevlig kuf. Hoppas att man ser honom någon mer gång när jag får för mig att hänga med på någon långrunda och efter någon timma kom hela gänget in och det skålades i bägare och festades på både pyttipanna och plankstekar.

På hemvägen gjorde jag sällskap med Viktor, pendeln till Södra Station och sen nerförsbacke hela vägen hem. Vaknade 11.30 i morse helmosig.

7 svar till “Mosig i benen i trevliga vänners sällskap”

  1. Kul att se dig i lördags, även om jag hellre hade delat en öl med dig än att dricka mjölk och coca-cola. ( vita månad = rätt så trist emellanåt )Vad är det för lampa du har köpt?/N

    Gilla

  2. Den har det militära namnet Aurora AK-P7-4 och är köpt från http://www.dealextreme.comHär kommer direktlänken http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15691Glöm inte bort (om det är någon som hade tänkt köpa en) att man även måste ha batterier, laddare, cykelhållare och en plupp för europeiska eluttag. Jag pyntade ca 535:- inkl frakt för allt med fyra batterier och den lyser jäkligt bra. Körde med den till jobbet idag med så nu har den gått två timmar på samma batteri och den funkar än så länge, tillverkaren har sagt 30 – 50 minuter på ett batteri men styrkan kanske är degraderad nu men det var ju ljust i morse.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s